XAVIER CONESA

Candidat al Ple Cambra de Comerç.

TECNOMATRIX BCN, SL

XAVIER CONESA
Candidat al Ple Cambra de Comerç.
Amb mes de 25 anys d’experiència en el sector industrial i de l’Automòbil, actualment és Soci i Director General de Tecnomatrix, tercera generació d’aquesta empresa familiar amb mes de 90 anys d’antiguitat.

Tecnomatrix és una empresa d’enginyeria industrial especialista en el Control de Qualitat i en la Metrologia que ha apostat per la innovació , creadora de la plataforma líder Kapture.io, servei SaaS per gestionar les dades de control de qualitat en processos industrials des de el núvol i sota la perspectiva d’Industria 4.0.

En Xavier és una persona inquieta i molt activa que treballa per la dinamització i competitivitat del seu sector. És Membre del Cluster d’indústries d’Automoció de Catalunya (CIAC), des de els seus inicis així com de la Junta Club Automoció ESADE Alumni i de la “Asociación Española para la Calidad (AEC)”. Participant habitual del IESE Auto y de l’Advanced Factories, on es mostren i debaten les tendències del sector.

Compromès amb la innovació i la formació de les persones com a eixos per la internacionalització i la digitalització de les pimes industrials treballa per aconseguir millorar la competitivitat, creu que podem fer molta feina des de la Cambra per millorar aquests aspectes.

“És clau que els petits empresaris participin en les polítiques de transformació que ens ofereixen les institucions publiques i privades”.

Buy now