SANTI BRAGULAT

Candidat al Ple Cambra de Comerç.

Santi Bragulat Rovira, nascut a Barcelona el 23 d’octubre de 1969,. Es llicenciat en farmàcia per la Universitat de Barcelona, té un Màster en Ortopèdia pel Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i un Postgrau en Gestió Empresarial en Farmàcia per ESADE.

Durant l’estiu de 1997 va treballar al departament d’immunologia dels laboratoris Dr. Echevarne. El 1999 es va titular en ortopèdia per la facultat de medicina, més tard va obtenir el Màster en la mateixa disciplina, l'ortopèdia. Va ser propietari d'una Farmàcia a l'Hospitalet de Llobregat des de 2001 fins a 2007. Actualment, i des de 2008, és copropietari, conjuntament amb la seva dona, de la Farmàcia València 339

Bragulat també és perit forense farmacèutic i d’investigació judicial a L’”Asociación Colegial Española de Criminalística Forense y Ciencias Periciales” des de 2007.

LES NOSTRES IDEES


El sector de la farmacèutica i ortopèdia està molt oblidat per les institucions. Des de la Cambra de Barcelona ens encarregarem d’integrar al sector farmacèutic al teixit empresarial de la ciutat com un comerç de proximitat amb especialització de centre de salut.

Dotar el sector farmacèutic dels serveis comunitaris necessaris i de qualitat per donar un bon servei a la ciutadania.

Treballar per impulsar canvis de polítiques de la Generalitat perquè rebaixin del 21% al 10% l’impost farmacèutic als productes de primera necessitat.

Buy now