ROBERTO TORREGROSA

Candidat al Ple Cambra de Comerç.

VALLDONZELLA.

ROBERTO TORREGROSA
Candidat al Ple Cambra de Comerç.

Roberto Torregrosa, director general de Guitart Hotels des de setembre del 2016 té una dilatada experiència de més de 35 anys en el sector turístic i concretament en l’hoteler.

Diplomat en Turisme per CETT-UB i Executive MBA per EAE. Ha estat en posicions directives els darrers 20 anys als hotels Barcelona Hilton, Alimara, Rey Juan Carlos I i HUSA.

President de l’ACPT (Associació Catalana de Professionals del Turisme), president de l’AEDH (Asociación Española de Directores de Hotel) a Catalunya i membre del Consell Turisme i Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona.

Compta amb una dilatada experiència també en l’àmbit acadèmic, dirigint actualment el MBA in Hospitality & Tourism Management a Ostelea/EAE

“Fa falta un canvi de lideratge a la CAMBRA per RENOVAR la institució, CONTRIBUIR amb noves idees i APORTAR valor afegit.”

OBJECTIUS

El comerç local i de proximitat és un dels eixos vertebradors de l’economia de la ciutat, des de la Cambra treballarem en la promoció d’aquest sector juntament amb els eixos comercials.

El teixit empresarial de la Cambra de Comerç de Barcelona està format per més del 90% d’autònoms i microempreses, sent un dels col·lectius més castigats per les institucions. Defensarem un sistema de SS més flexible, així com un sistema fiscal més favorable als autònoms i microempreses.

Des de la seva posició institucional, la Cambra pot exercir d’òrgan neutre que permeti oferir serveis comuns a les microempreses i autònoms, generant economies d’escala i contribuint a la millora econòmica de tots els actors econòmics.

La Cambra és un òrgan amb gran capacitat d’influència. Aprofitarem aquesta capacitat per defensar l’estricte compliment de la legalitat i evitar conductes de competència deslleial que siguin perjudicials per les empreses del sector.

Buy now