RAQUEL MORERA

Candidata al Ple Cambra de Comerç.
 

CARTRIDGES SYSTEMS, SLU

RAQUEL MORERA
Candidata al Ple Cambra de Comerç.
Llicenciada en Biologia Sanitària per la Universitat de Barcelona i Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra amb premi extraordinari de fi d’estudis.
Compta amb un Màster en Direcció Financera i Comptable per la Barcelona School of Management i un Certificat Professional pel transport interior i internacional de mercaderies i viatgers.

Ha format part d'una segona generació de transportistes de mercaderies exercint de Directora Financera. L'any 2010 va iniciar el seu recorregut com empresària a l'empresa Vikelm 2da World, SL. El 2014 va continuar el seu camí com emprenedora fundant l'empresa Catridges Systems, SLU., de la qual continua exercint de CEO en l'actualitat i, per la que es presenta com candidata a la Cambra de Comerç de Barcelona per la vocalia del sector Transport de Mercaderies per Carretera.

Raquel Morera actualment també és Vice-Presidenta de SESCA (Self Employed and Small Companies Association), associació que lluita per la defensa de les PyMES i autònoms en l'àmbit estatal, amb presència a la Unió Europea.

Més enllà de la seva vida professional i en la línia del seu caràcter emprenedor, combina el disseny de la seva roba esportiva amb la seva pròpia marca "Guerrera", amb el seu hobby; l'esport.

Benvingudes/ts membres de la Cambra,

Desitjo compartir amb vosaltres el renovador projecte que activarem el meu equip i jo a la Cambra de Comerç de Barcelona i en especial, al sector al qual represento: transport de mercaderies per carretera. A continuació us presento els objectius de la candidatura "Anem per feina":

1) "Empresaritzar" la Cambra: Convertir-la en la casa comuna de les empreses, microempreses i autònoms para donar-los veu al dia a dia.

2) Atorgar competències executives als membres de Ple.

El nostre màxim interès és fer que la Cambra passi a ser una entitat on tots els empresaris es vegin representats i volem donar un especial accent al sector transport de mercaderies, del que sóc candidata.

El nostre Pla serà una renovació eficaç, eficient i efectiva de la Cambra. Només amb el teu vot serà possible fer que sigui una de tots i per tots.

Anem per feina! Raquel Morera – Cartridges Systems, SLU

LES NOSTRES IDEES

El problema principal del sector que represento és: un sector majoritari d’autònoms que tenen unes condicions laborals limitades, el nivell de rendibilitat decreix tot i que millora amb el servei porta a porta.

CREACIÓ D'UN REGISTRE CAMERAL D'AUTÒNOMS (RCA)


Certificant per la Cambra que l'autònom compleix amb els requisits, evitant d'aquesta manera la competència deslleial.


FINANÇAMENT ACCESSIBLE


Facilitar als autònoms i les microempreses un aval que certifiqui que l'interessat es troba amb un nivell de solvència adequat per l'operació que desitgi realitzar.


FACILITAT URBANA


Crear un sistema que permeti la càrrega i descàrrega en zona urbana, evitant, por una banda, les sancions que generen un cost extra i el problema que poden produir dificultant el trànsit.


TRANSFORMACIÓ DIGITAL


Creació d'una plataforma digital accessible als interessats al transport (carregador, transportista, clients i intermediaris).


EMPRESARITZAR LA CAMBRA


Crear una assessoria especialitzada en autònoms transportistes per evitar tota la burocràcia que pugui generar, a nivell comptable, laboral, assegurances de mercaderies, etc. oferint un servei als associats a un cost assequible i, a la vegada, tenint l'accés directe de les dades de solvència al RCA./p>

Buy now