RAFAEL BLESA

Candidat al Ple Cambra de Comerç.
ISADI és un equip multidisciplinari d’investigadors, format per neuròlegs especialitzats i neuropsicòlegs, biòlegs, enginyers, assistents d’investigació i administradors de dades, una infermera d’investigació i tècnics de laboratori.

Direcció de Serveis Corporatius amb experiència enamb una due diligence en processos de M&A, tant en entorns industrials com amb grups d’inversió.

El grup té els indicadors d’investigació més alts a Espanya en la malaltia d’Alzheimer i un dels més alts a Europa. Tenim indicadors principals, amb més de 25 articles sobre la malaltia d’Alzheimer i trastorns relacionats publicats per un any en revistes internacionals, contractes amb empreses i patents en els últims quatre anys.

Aquest projecte pioner és una oportunitat per Sant Pau, que podria fer-se famós en tot el món per l’atenció mèdica, docència, la investigació i la innovació en la malaltia de l’Alzheimer per persones amb i sense síndrome de Down.

Donada l’epidemiologia de la malaltia d’Alzheimer, aquesta iniciativa representa una inversió estratègica i futura per la Cambra i per Catalunya.

LES NOSTRES IDEES

OBJECTIUS


La Cambra de Comerç, Industria i Navegació, afegeix la Salut als seus pilars, i la qualitat de vida de les persones com un dels principals objectius a assolir. La Cambra desenvoluparà un pla estratègic de salut, de caràcter multidisciplinari, participatiu, i transnacional, involucrant empreses, instituts de recerca, hospitals, clíniques, medicina primària, mutualitats i altres assegurances privades.


MISSIÓ


La Cambra es el gresol de trobada de la iniciativa, la creativitat, el talent de l’empresa, i de l’acadèmia en el camp de la salut.

VISIÓ


La Cambra contempla la salut com el bé més preuat de les persones. No hi ha frontera, ètnia, ni raça que divideixi aquest valor. En un mon globalitzat, les empreses han d’orientar els seus objectius a obtenir, directa o indirectament, un valor afegit en la salut.


ESTRATÈGIA


Exemple d’objectiu específic:

“Fira Internacional de la Salut”: Pavelló de la prevenció (exercici, alimentació, estimulació cognitiva). Pavelló del guariment i cura de malalties lligades a l’envelliment (l’Alzheimer i altres demències, Parkinson, ELA i Miastènia), i altres pavellons dedicats a la prevenció del càncer i malalties cardio-vascular, a la rehabilitació i fisioteràpia, etc. Pavelló de les malalties minoritàries (son més de 7.000).

Buy now