PRÒSPER PUIG

Candidat al Ple de la Cambra de Comerç.

PUIG PROSPER

PRÒSPER PUIG
Candidat al Ple Cambra de Comerç.
Propietari de la Cansaladeria Puig, creada el 1957 i guanyadora del Premi Barcelona Millor botiga del Món en 2003. President de l’Eix Comercial de Sant Andreu, Vicepresident de la Fundació Barcelona Comerç, del GremiCarn i del gremi Carnissers-Cansaladers-Xarcuters de Barcelona i Comarques. Gran Mestre de la Confraria del Gras i Magre i vocal de la Federació Catalana de Carnissers i Xarcuters.
OBJECTIUS

> El comerç local i de proximitat és un dels eixos vertebradors de l’economia de la ciutat, des de la Cambra treballarem en la promoció d’aquest sector juntament amb els eixos comercials.

> El teixit empresarial de la Cambra de Comerç de Barcelona esta format per més del 90% d’autònoms i microempreses i aquest col·lectiu és dels més castigats per les institucions. Defensarem un sistema de SS més flexible, així com un sistema fiscal més favorable als autònoms i microempreses.

> Des de la seva posició institucional, la Cambra pot exercir d’òrgan neutre que permeti oferir serveis comuns a les microempreses i autònoms, generant economies d’escala i contribuint a la millora econòmica de tots els actors econòmics.

> La Cambra és un òrgan amb gran capacitat d’influència. Aprofitarem aquesta capacitat per defensar l’estricte compliment de la legalitat i evitar conductes de competència deslleial que siguin perjudicials per les empreses del sector.


Buy now