NEUS CANAL

Candidata al Ple Cambra de Comerç.
 

COOKITECA SL

NEUS CANAL
Candidata al Ple Cambra de Comerç.
Arquitecta per l’Escola Tècnica Superior d’arquitectura de Barcelona, MBA en Direcció d’Empreses per IESE, Universidad de Navarra i Potgrau en Community Management per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Té més de 25 anys d’experiència com a consultora de màrqueting, disseny i comunicació i com a gestora de projectes in-company. Especialitzada en l’obtenció i gestió d’ajudes financeres per projectes, a través d’institucions públiques (CIDEM, CDTI, COPCA) i fons europeus.

Ha col.laborat amb Barcelona Activa, el Ministeri d’Indústria, la Generalitat de Catalunya, IESE, ESADE, Elisava, ESDI i amb nombroses empreses de diferents sectors. Emprenedora i empresària, des de maig de 2010 s’ocupa de la direcció de la seva empresa COOKITECA.

COOKITECA és un taller-tenda de cuina. On, a més de vendre articles i ingredients per cuinar, s’imparteixen cursos de cuina i rebosteria per adults i nens. En l’actualitat compta amb 3 tendes taller a Barcelona. Dos d’elles, Cookiteca Sarrià i Cookiteca Santaló, estan situades en dos dels eixos comercials més importants de Barcelona. La seva darrera apertura, Cookiteca Poble Espanyol, es troba emmarcada dins d’un entorn emblemàtic i turístic de la ciutat de Barcelona.
LES NOSTRES IDEES

ADAPTACIÓ A LAS NOVES TECNOLOGIES


Posarem al abast abast del petit Comerç i dels Eixos Comercials més i millors eines digitals per la promoció i el control dels negocis


FORMACIÓN DUAL


Fomentarem estudis professionals per al comerç adaptats a les noves tecnologies així com pràctiques dels estudiants a les botigues per implementar aquestes tecnologies.

Ajudarem a emprenedors i treballadors del comerços que han vingut a establir-se a la nostra demarcació per que s’integrin amb més facilitat a la nostre cultura i societat.


INTERNACIONALITZACIÒ


La Cambra, promocionara i de defensara el comerç local i de proximitat, ja que és un dels eixos vertebradors de l´economia de la ciutat.

També facilitara el contacte dels comerços amb nous mercats e indrets, per donar a coneixer els seus productes i serveis, la nostra cultura i tradicions i a més per atraure mes compradors de mes enllà de les nostres fronteres.

Buy now