NEUS CANAL

Candidata al Ple Cambra de Comerç.
Arquitecta per l’Escola Tècnica Superior d’arquitectura de Barcelona, MBA en Direcció d’Empreses per IESE, Universidad de Navarra i Potgrau en Community Management per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Té més de 25 anys d’experiència com a consultora de màrqueting, disseny i comunicació i com a gestora de projectes in-company. Especialitzada en l’obtenció i gestió d’ajudes financeres per projectes, a través d’institucions públiques (CIDEM, CDTI, COPCA) i fons europeus.

Ha col.laborat amb Barcelona Activa, el Ministeri d’Indústria, la Generalitat de Catalunya, IESE, ESADE, Elisava, ESDI i amb nombroses empreses de diferents sectors. Emprenedora i empresària, des de maig de 2010 s’ocupa de la direcció de la seva empresa COOKITECA.

COOKITECA és un taller-tenda de cuina. On, a més de vendre articles i ingredients per cuinar, s’imparteixen cursos de cuina i rebosteria per adults i nens. En l’actualitat compta amb 3 tendes taller a Barcelona. Dos d’elles, Cookiteca Sarrià i Cookiteca Santaló, estan situades en dos dels eixos comercials més importants de Barcelona. La seva darrera apertura, Cookiteca Poble Espanyol, es troba emmarcada dins d’un entorn emblemàtic i turístic de la ciutat de Barcelona.
LES NOSTRES IDEES

ADAPTACIÓ A LAS NOVES TECNOLOGIES


Posarem al abast abast del petit Comerç i dels Eixos Comercials més i millors eines digitals per la promoció i el control dels negocis


FORMACIÓN DUAL


Fomentarem estudis professionals per al comerç adaptats a les noves tecnologies així com pràctiques dels estudiants a les botigues per implementar aquestes tecnologies.

Ajudarem a emprenedors i treballadors del comerços que han vingut a establir-se a la nostra demarcació per que s’integrin amb més facilitat a la nostre cultura i societat.


INTERNACIONALITZACIÒ


La Cambra, promocionara i de defensara el comerç local i de proximitat, ja que és un dels eixos vertebradors de l´economia de la ciutat.

També facilitara el contacte dels comerços amb nous mercats e indrets, per donar a coneixer els seus productes i serveis, la nostra cultura i tradicions i a més per atraure mes compradors de mes enllà de les nostres fronteres.

Buy now