MARINA PLANAS

Candidata al Ple Cambra de Comerç.

WALL BOX CHARGERS, S.L.

MARINA PLANAS
Candidata al Ple Cambra de Comerç.
És Enginyera Industrial, Advanced Management Program por MIT Sloan, MBA per ESADE, amplia experiència ocupant posicions Corporatives amb àmbit global, Direcció de Projectes, Direcció de Compres, Control Financer de Projectes en grups multinacionals, amb presència en mes de 17 països.

Direcció de Serveis Corporatius amb experiència enamb una due diligence en processos de M&A, tant en entorns industrials com amb grups d’inversió. Més de 20 anys d’experiència en sectors como Automoció, FICOSA International S.A., y Aeronàutic, CARBURES S.A, Business Partner i Advisor d’ empreses tecnològiques: Wallbox, Kapture.io , Orain.io, focalitzada en la planificació estratègica, així com en l’implementació y execució de la mateixa. Co-fundadora del Club d’Automoció i Mobilitat de ESADE i actualment membre de la Junta Directiva.

LES NOSTRES IDEES

ADAPTACIÓ A LES NOVES TECNOLOGIES


Connectarem les eines de digitalització al teixit industrial i les posarem al seu abast.

Ajudarem a les PIMES al procés de digitalització , fomentant les noves tecnologies i la seva implementació des de la Cambra.

Des de la Cambra, fomentarem el hub industrial entre Grans, PIMES, startups, autònoms i entitats públiques.


FORMACIÓN DUAL


Identificarem els oficis més demandats i creació dels plans d’estudi conjuntament amb la Generalitat i les empreses industrials.

Fomentarem estudis professionals adaptats a les noves tecnologies


INTERNACIONALITZACIÒ


Potenciarem la cooperació entre les empreses del sector industrial a través de la xarxa internacional de Cambres de Comerç

Traballarem amb les administracions per millorar la competitivitat dels costos de subministrament: electricitat, gas, aigua.

Buy now