JORDI MAS

Candidat al Ple Cambra de Comerç.
 

Emprenedor, Consultor, Professor, Conferenciant i Autor. Conseller Delegat en els Projectes MAS GOURMETS i Fundador i Director executiu en CREARMAS. President AIJEC PLUS. Vicepresident FEGRAM (Federació de Gremis detallistes de Productes Alimentaris i Concessionaris de Mercats de Barcelona). Vicepresident del Mercat de la Boqueria. Professor a ESCODI-UAB. Vocal i Secretari del Gremi de Carnissers-Cansaladers-Xarcuters de Barcelona i Comarques.

 

“L’actitud positiva i optimista és clau per assumir els reptes, i aquesta és la que hem de PROMOURE i fer-la possible, en una Barcelona que no te límits de prosperitat”.

 

L’objectiu és professionalitzar la Cambra des d’un punt de vista que assumeixi el màxim servei productiu a l’empresa i d’aquesta forma fer que les empreses siguin més competitives.

La Cambra té com a missió ajudar a la ciutat de Barcelona a recuperar el lideratge mundial en l’àmbit del Business. La Cambra és l’eina de suport de totes les companyies, influeciant en valors de base com l’ètica, l’ esforç, la perseverança i la innovació constant. Sempre amb la vessant del coneixement.

El meu suport personal dins la vocalia de la cambra i de l’equip liderat pel Ramon Masià, té com a objectiu poder aplicar en el meu bagatge professional en ajudar la Cambra perquè assumeixi gran part dels seus objectius, donant suport a totes les companyies.

La meva experiència de més de 20 anys en el sector del comerç i en la ciutat de Barcelona, fan que tant coneixement com passió s’uneixin per assumir una influència plena de somnis tangibles per ajudar a crear un gran valor a la Cambra i a les empreses que estan adherides a ella.

Anem per feina!
OBJECTIUS

El comerç local i de proximitat és un dels eixos vertebradors de l’economia de la ciutat, des de la Cambra treballarem en la promoció d’aquest sector juntament amb els eixos comercials.

El teixit empresarial de la Cambra de Comerç de Barcelona està format per més del 90% d’autònoms i microempreses, sent un dels col·lectius més castigats per les institucions. Defensarem un sistema de SS més flexible, així com un sistema fiscal més favorable als autònoms i microempreses.

Des de la seva posició institucional, la Cambra pot exercir d’òrgan neutre que permeti oferir serveis comuns a les microempreses i autònoms, generant economies d’escala i contribuint a la millora econòmica de tots els actors econòmics.

La Cambra és un òrgan amb gran capacitat d’influència. Aprofitarem aquesta capacitat per defensar l’estricte compliment de la legalitat i evitar conductes de competència deslleial que siguin perjudicials per les empreses del sector.

Buy now