JOAN LLONCH

Candidat al Ple Cambra de Comerç.

FRUITES I HORTALISSES GAVA, SA

JOAN LLONCH
Candidat al Ple Cambra de Comerç.
“És el moment. Amb en Ramon Masià i la resta de l’equip de la candidatura crec que, ara, definitivament, hem d’apropar la Cambra als veritables actors de l’activitat econòmica, als empresaris. Se’ns ha vist, des de sempre, com a una entitat llunyera, apartada de la realitat diària, com una administració. I això, pel que ens toca, ja ha començat a canviar.

Des de la meva vocalia, el comerç, em comprometo a incidir de forma rellevant en la vida de les empreses. A vegades, executant accions directes oferides o demanades pels sectors empresarials (recolzament a la internacionalització, per exemple) i d’altres, participant davant l’Administració, en defensa dels interessos dels empresaris, en projectes d’interès comú.

Molts em coneixeu. Vinc per treballar. I per escoltar.”
LES NOSTRES IDEES

TRABALLAR AMB LES ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES:


La Cambra és un ens amb gran capacitat d’influència. Aprofitarem aquesta capacitat per defensar reivindicacions i promoure espais de trobada per tal que:

A les transaccions d’aliments com el peix i la carn se’ls hi apliqui l’iva superreduït del 4% en lloc del 10% actual;

Avancin les accions pel desenvolupament del corredor mediterrani;

L’espai de contractació d’aliments més important del sud d’Europa, Mercabarna, incrementi la seva superfície per aglutinar més empreses.


INTERNACIONALITZACIÓ


Potenciarem la cooperació entre les empreses a través de la xarxa Internacional de Cambres de Comerç;

Posarem a disposició de les empreses els instruments que estiguin al nostre abast (estudis de mercat, ajuts per projectes concrets....)

Recolzarem les missions comercials entre països;


INTERNACIONALITZACIÒ


Potenciarem la cooperació entre les empreses del sector industrial a través de la xarxa internacional de Cambres de Comerç

Traballarem amb les administracions per millorar la competitivitat dels costos de subministrament: electricitat, gas, aigua.

Buy now