JOAN PALAU

Candidat al Ple Cambra de Comerç.

 

ABINITIO CONSULTING SL

JOAN PALAU
Candidat al Ple Cambra de Comerç.
Soci fundador d’Abinitio Consulting. Llicenciat en Economia i Màster d’Estudis Empresarials. Ha estat Cap de Secció a la Generalitat, director comercial de Gas Natural Buenos Aires, General Mànager a Gas Navarra i CEO a Gas Natural Servicios.

Benvolguts,

He decidit presentar-me com a vocal en la candidatura de Ramon Masià perquè crec que puc aportar idees i dinàmiques renovadores per contribuir al canvi que necessita la Cambra.

Estic segur que les empreses que formen part de la Cambra la necessiten més propera i accessible. Ens cal una Cambra útil i que treballi per resoldre les necessitats reals de les empreses catalanes.

Una d’aquestes necessitats, per exemple, és ajudar a la internacionalització de les empreses PIMES de la demarcació. Avui sabem que una part molt important del mercat català és a l’exterior, concretament el 39% del PIB el 2017. És per això que cal facilitar que totes aquelles empreses que ho vulguin, puguin internacionalitzar-se i així poder créixer.

També sabem que som un país de PIMES i per això ens calen suports per fer que aquestes vagin guanyant volum per poder donar servei a les nostres institucions i als grans mercats, fent que la generació de riquesa que provoca la contractació de grans volums de serveis es quedi a casa i no se’n vagi a empreses que no són del nostre país.

Per últim, tenim un gran repte amb les persones. Necessitem bons professionals per tal d’assolir els reptes que ens plantegem i per això hem de potenciar una Cambra forta que ajudi també a potenciar i fer accessible el talent.

Amb el teu vot, podrem treballar per aquests objectius, pels teus objectius.


OBJECTIUS

Creació d’una plataforma semipública de gestió i control de Serveis, preferentment amb socis d’àmbit privat amb reconeguda experiència i solvència.

Serveis Empresarials, per resoldre el “ON GOING” de les empreses, especialment dels autònoms i de les microempreses (això suposa un suport al creixement i expansió)

“Interim Manager” per les empreses, en el àmbit dels autònoms, de les microempreses i de les Pimes, per ajudar al creixement, a la gestió i a l’expansió. (Know How del RACC)

Acompanyar per reforçar les estructures de les empreses perquè en l’estabilitat és on es pot créixer.


Buy now