Francesc Quintana

Candidat al Ple Cambra de Comerç.
 

PROMOCIONS VILANOVA SA

FRANCESC QUINTANA
Candidat al Ple Cambra de Comerç.

Francesc Quintana, Soci fundador i Director Executiu de VIVENDEX – People & Properties. Amb més de 22 anys d’experiència en el món immobiliari.

Graduat en Estudis Immobiliaris i de la Construcció (especialitat API i Promotor) per l’Universitat de Barcelona. Màster en Direcció d’Empreses Immobiliàries per l’UB. Agent Certificat CRS i ABR, PdP per Esade el 2015. Professor de Marketing Immobiliari al Màster en Gestió i Direcció d’empreses Immobiliàries de la UB i Conferenciant i panelista a tot l’estat Espanyol.

OBJECTIUS

COMUNICACIÓ


Pocs sectors són tan complexos i transversals com l'immobiliari, és per això que és summament important estar informat de forma puntual dels canvis normatius i legislatius, dels avenços tecnològics, dels esdeveniments sectorials i tot allò relacionat amb el nostre sector.


INNOVACIÓ


El nostre entorn canvia a gran velocitat, i adaptar-se no és una opció, és una obligació. És per això que cal connectar els diferents sectors vinculats a l'immobiliari per conèixer de primera mà què ens ofereix el futur, poder incorporar els darrers avenços i diferenciar-nos dels nostres competidors.

FORMACIÓ


Aconseguir atraure el talent, i mantenir-lo motivat no és tasca fàcil. Però trobar-lo tampoc. Ens cal una formació amb visió, innovadora i adaptada als nous temps.


NETWORKING


En pocs sectors conflueix la interacció de tants professionals diferents, però cal trobar l'espai on tots aquests estiguin còmodes per generar valor. La Cambra és aquest espai, però l'hem de potenciar, i fer que tots plegats sàpiguen que és seu.

INTERNACIONALITZACIÓ


Les cambres són un dinamitzador econòmic arreu del món, aquí no només no podem ser menys, sinó que hem d'aprendre de les millors i agermanar-nos amb elles per treure'n els màxims fruits, hem de retrobar l'essència internacional de l'empresa catalana.

Buy now