FORO MARTINEZ

Candidat al Ple Cambra de Comerç.

MARTINEZ FELICE TELESFORO PEDRO

FORO MARTINEZ
Candidat al Ple Cambra de Comerç.

“Oblidar-se dels autònoms i microempreses és un error que cal canviar. Amb la candidatura, volem involucrar-los i que tinguin competències reals al Ple”.

Foro Martínez és un empresari especialista en diverses àrees de comerç. En el sector tèxtil la seva especialitat són els teixits tècnics. És President de Eurofabric Tèxtil, proveïdor de grans marques com Mango i Zara. La seva activitat comercial s’estén també a altres línies de productes com el cava artesanal. Distribueix Pla de Planins, una marca històrica de més de 150 anys d’antiguitat, que presumeix de ser l’única marca de cava que ha rebut premis a França. En l’àmbit immobiliari porta diverses empreses entre les que es troba Sedor Iuris, especialitzada en grans actius i Bowling Star, empresa de recreatius.

PUNTS CLAU DE LA SEVA CANDIDATURA

Una forta aposta pel sector tèxtil a Barcelona a través de:


El teixit empresarial de la Cambra de Comerç de Barcelona està format per més de 90% d’autònoms i microempreses, un dels més castigats per les institucions. Defensarem un sistema de SS més flexible, així com un sistema fiscal més favorable als autònoms i microempreses. Suport a la singularitat de dissenys, formats i fabricació com un element clau de la nostra indústria tèxtil.

Des de la seva posició institucional, la Cambra pot exercir d’òrgan neutre que permeti oferir serveis comuns a les microempreses i autònoms, generant economies d’escala i contribuint a la millora econòmica de tots els actors econòmics. Suport a les empreses amb assessorament per a la participació en fires, esdeveniments sectorials i col·laboració amb universitats.

Gairebé un 80% dels agents comercials col·legiats catalans tenen part de l’activitat en comerç internacional, per això, des de la Cambra ajudarem al desenvolupament internacional dels autònoms, augmentant la seva competitivitat. Ajuda a l’exportació per a l’ampliació de mercats i millora de la logística en operacions internacionals. Regulació d’importacions per aconseguir un major equilibri en el sector.


FORMACIÓN DUAL


Identificarem els oficis més demandats i creació dels plans d’estudi conjuntament amb la Generalitat i les empreses industrials.

Fomentarem estudis professionals adaptats a les noves tecnologies


INTERNACIONALITZACIÒ


Potenciarem la cooperació entre les empreses del sector industrial a través de la xarxa internacional de Cambres de Comerç

Traballarem amb les administracions per millorar la competitivitat dels costos de subministrament: electricitat, gas, aigua.

Buy now