CARLOS SOTELO

Candidat al Ple Cambra de Comerç.

SCUTUM LOGISTIC SL

CARLOS SOTELO
Candidat al Ple Cambra de Comerç.

Carlos Sotelo, fundador de Silence, la marca líder de matriculacions de vehicles a nivell nacional.

Sotelo ha dedicat tota la seva vida al mon de la moto. Com pilot professional ha corregut a enduro, ha participat al Dakar i a més s’ha dedicat a la distribució i ventes. De sobte, un projecte focalitzat a la mobilitat elèctrica va arribar a ell. Tant va ser l’interès que va despertar aquesta nova forma de moure’s que Sotelo va decidir emprendre el seu propi camí. Al 2012 neix Silence per oferir una nova forma de desplaçar-se per les ciutats. Des de llavors, dia rere dia, Sotelo s’ha aixecat per a innovar. Per fer de les nostres ciutats entorns més silenciosos, i, sobre tot, més lliures de fums.

LES NOSTRES IDEES

CIUTATS LLIURES I CONECTADES


Crear equip i mantenir el contacte amb les institucions. Per a Carlos Sotelo el primer objectiu es fer pinya per que la ciutat del futur sigui una ciutat lliure. L’objectiu es un entorn lliure i aquesta llibertat passa per tenir entorns urbans en els que tots tinguin cabuda i circulin/passegin amb total seguretat.

A més hi ha que fer un canvi de “chip”. De la mateixa manera que passem del “analògic” a “digital”, ara tenim que passar del fum, el soroll i la clau al silenci, entorns nets i el Smartphone. Que les ciutats avancin al mateix ritme que les necessitats dels seus ciutadans es feina de tots. .


ENTRE TOTS


Identifiquem qui son els actors principals i quins son els seus interessos e inquietuds. Tan sols així podrem traçar un camí cap a la ciutat del futur, la ciutat de tots.


CONEIXEMENT COMPARTIT


Estem en un entorn industrial, ple d’innovació. La nostre ciutat acull anualment ela gran trobada tecnològica.

Buy now